Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu
ÇAMLIK MAH. ŞEHİT KR. PL. ÜSTTĞMN. REMZİ KAPLAN CAD. NO1 ARTVİN

VİZYON

"Bütün Çocuklar Değerlidir" anlayışı doğrultusunda okul öncesi eğitim programlarını okulumuzda uygulayarak , sorgulayan, değerlendiren araştıran, paylaşan milli ve manevi duygularına sahip çıkan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi de katarak okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmaktır.

MİSYON

Biz Vilayet Hizmet Birliği Anaokulu olarak 37-69 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen çevresiyle iyi iletişim kurabilen dürüst, ilkeli çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumu olmayı hedef haline getirmiş bir kurumuz.

OKULUM TEMİZ BELGESİ Beyaz Bayrak Projesi Beslenme Dostu Projesi
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM